BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 11 Aralık Salı;
BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Her sözü ve davranışı ile ufkumuzu aydınlatan ve gönül dünyamızı güzelleştiren, biz inananlara kardeşlik, dostluk, sevgi, güven ve alçakgönüllülük gibi güzel özellikleri kazandıran Peygamberimiz Hz. Muhammed Efendimizi tüm dünyanın  iyi anlamasını umut ederek, başta siz Çatalağzı’lı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyorum.

Adnan AKGÜN

Biz müslümanların nazarında müstesna bir yeri olan bu gece; Hz. Peygamber’ in örnek hayatını, yüce ahlakını ve evrensel mesajlarını; insanlığa tanıtmak ve anlatmak maksadıyla tüm islam aleminde asırlardan beri “Mevlid Kandili” olarak kutlanmaktadır.            Her sözü ve davranışı ile ufkumuzu aydınlatan ve gönül dünyamızı güzelleştiren, biz inananlara kardeşlik, dostluk, sevgi, […]