HASAN ÇORAK VEFAT ETTİ. | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 19 Ocak Cumartesi
HASAN ÇORAK VEFAT ETTİ.

MERHUMUN CENAZESİ 08.01.2019 SALI GÜNÜ ÇATALAĞZI MERKEZ CAMİİ’NDE ÖĞLEN NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK CENAZE NAMAZININ ARDINDAN HAYRETTİN MAHALLESİ AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA ALLAHTAN ;MERHUMA RAHMET KEDERLİ AİLESİNE VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

ÇATALAĞZI MERKEZ HAYRETTİN MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM ARİF VE FATMA ÇORAK’IN OĞULLARI, ÇİĞDEM ÇORAK’IN EŞİ,  MÜCELLA, HATİCE ,HÜSEYİN, METİN VE MERHUM GÜRSEL ÇORAK’IN KARDEŞLERİ, SEMİH VE MURAT ÇORAK’IN AMCALARI, SONER, SERBÜLENT, DOĞUKAN, ALİCAN, UMUT MEHMET, UĞUR, ALİ VE SELÇUK’UN DAYILARI HASAN ÇORAK VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMUN CENAZESİ 08.01.2019 SALI GÜNÜ ÇATALAĞZI MERKEZ CAMİİ’NDE ÖĞLEN NAMAZINA MÜTEAKİP […]