Whatsapp İhbar Hattı | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 16 Şubat Cumartesi
Whatsapp İhbar Hattı

Not: Whatsapp ihbar hattına yapılacak olan gönderiler kanuni gönderilere uygun olmalıdır. Küfür, hakaret, cinsellik içeren, asılsız ve illegal gönderiler göndereni sorumlu tutar ve kanuni işlem gerektireceğinden dikkatli kullanılmalıdır. Belediyemiz bu tarz gönderilere kesinlikle müsaade etmeyecek ve her türlü olumsuzlukta yasal yollara başvurma hakkını kullanacağını önemle duyururuz..

Çatalağzı Belediyesi whatsapp hattı devreye girmiştir. Talep, öneri ve şikayetlerinizi 0543 449 0776 nolu whatsapp ihbar hattımıza gönderebilirsiniz. Not: Whatsapp ihbar hattına yapılacak olan gönderiler kanuni gönderilere uygun olmalıdır. Küfür, hakaret, cinsellik içeren, asılsız ve illegal gönderiler göndereni sorumlu tutar ve kanuni işlem gerektireceğinden dikkatli kullanılmalıdır. Belediyemiz bu tarz gönderilere kesinlikle müsaade etmeyecek ve her […]