DUYURU – 7143 SAYILI BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 24 Nisan Çarsamba
DUYURU – 7143 SAYILI BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR

YAPILAN DÜZENLEME GEREĞİNCE, YAPILANDIRILMIŞ BORÇLARA İLİŞKİN ÖDENMESİ GEREKEN TUTARLARI SÜRESİNDE ÖDEMEYEREK KANUN HÜKÜMLERİNİ İHLAL EDENLERİN, İHLALE NEDEN OLAN TUTARLARI,  28 ŞUBAT 2019 TARİHİNE KADAR,  ÖDEMELERİ GEREKTİĞİ TARİHTEN ÖDEME TARİHİNE KADAR GEÇEN SÜRE İÇİN AYLIK YÜZDE 2 ORANINDA HESAPLANACAK GEÇ ÖDEME ZAMMI İLE BİRLİKTE ÖDEMELERİ HALİNDE KANUN HÜKÜMLERİNDEN YARARLANMA HAKLARI DEVAM EDECEKTİR.
YENİDEN YAPILANDIRMADAN YARARLANMAK İSTEYENLERİN 28 ŞUBAT 2019 TARİHİNE KADAR BELEDİYEMİZ GELİR SERVİSİNE ŞAHSEN MÜRACAAT EDEREK ÖDENMESİ GEREKEN TUTARLARI ÖDEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

ADNAN AKGÜN

BELEDİYE BAŞKANI

BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR   7143 SAYILI BORÇLARIN YAPILANDIRILMASI HAKKINDAKİ KANUNA 7159 SAYILI KANUNLA EKLENEN GEÇİCİ 2 NCİ MADDE GEREĞİNCE;  YAPILANDIRILMIŞ BORÇLARININ TAKSİTLERİNİ, SÜRESİNDE ÖDEMEYEREK KANUN HÜKMÜNDEN YARARLANMA HAKKINI KAYBEDENLERE KANUN HÜKÜMLERİNDEN YENİDEN YARARLANMA İMKÂNI SAĞLANMIŞTIR. YAPILAN DÜZENLEME GEREĞİNCE, YAPILANDIRILMIŞ BORÇLARA İLİŞKİN ÖDENMESİ GEREKEN TUTARLARI SÜRESİNDE ÖDEMEYEREK KANUN HÜKÜMLERİNİ İHLAL EDENLERİN, İHLALE NEDEN OLAN […]