ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 22 Mart Cuma
ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Çatalağzı Belediyesi araç filosuna bir yenisi daha eklendi.

Belediye Başkanımız Adnan AKGÜN “Türkiye Belediyeler Birliğiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bir adet sıfır kilometre kamyonun beldemize hibe edilmesini sağladık. Almış olduğumuz yeni araçla yeni işlere imza atıp beldemize yeni dolu dolu hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Belediyemize ve belde halkımıza kazandırmış olduğumuz Kamyonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi..

Çatalağzı Belediyesi araç filosuna bir yenisi daha eklendi.   Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe yoluyla aldığımız sıfır kilometre ford marka damperli kamyonumuzu araç envanterimize ekledik. Beldemize hayırlı uğurlu olsun.   Belediye Başkanımız Adnan AKGÜN “Türkiye Belediyeler Birliğiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bir adet sıfır kilometre kamyonun beldemize hibe edilmesini sağladık. Almış olduğumuz yeni araçla yeni işlere […]