ZONGULDAK BEL. BŞK. MUHARREM AKDEMİR Belediyemizi Ziyareti | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 26 Haziran Çarsamba
ZONGULDAK BEL. BŞK. MUHARREM AKDEMİR Belediyemizi Ziyareti

ZONGULDAK Belediye Başkanı Sn. Muharrem AKDEMİR belediyemize ziyarette bulundu. Veda ziyaretlerinde bulunan Sn. Muharrem AKDEMİR belediye başkanlığı hakkındaki tecrübeleri sohbetinin ardından helallik isteyerek, belediye başkanımız Sn. Adnan AKGÜN’e önümüzdeki dönemde başarılar diledi. AKDEMİR’e plaket ve çiçek takdim edildi.