FAHRİYE ERSİN VEFAT ETTİ.08 Mart 2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 22 Mart Cuma
FAHRİYE ERSİN VEFAT ETTİ.08 Mart 2019

AKRABA VE YAKINLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

YENİKÖY SAKİNLERİNDEN  MERHUM CEVAT ERSİN’İN EŞİ ;EKREM, RAMAZAN, GÜLTEN VE GÜLŞEN ERSİN’İN ANNELERİ FAHRİYE ERSİN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMENİN CENAZESİ; (08.03.2019) BUGÜN YENİKÖY CAMİİ’NDE CUMA NAMAZININ ARDINDAN KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA YENİKÖY AİLE  MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. AKRABA VE YAKINLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR. BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMEYE ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.