EMRULLAH YILDIZ VEFAT ETTİ. 25 MART 2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 24 Nisan Çarsamba
EMRULLAH YILDIZ VEFAT ETTİ. 25 MART 2019

AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

NOT: SAAT 11:30 DA MERHUMUN HACIOĞLU’NDAKİ EVİNİN ÖNÜNDE KURAN-I KERİM OKUNUP HELALLİK ALINACAKTIR. CENAZEYE GİTMEK İSTEYENLER İÇİN ÖĞLEN NAMAZINDAN SONRA ESKİ KARAKOL BİNASININ ÖNÜNDEN ARABA KALKACAKTIR.

ÇATALAĞZI MERKEZ HACIOĞLU MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM TAHSİN YILDIZ VE ELMAS YILDIZ’IN OĞULLARI; ATAMAN YILDIZ’IN ABİLERİ; BEYAZIT VE BEYALE YILDIZ’IN BABALARI BELDEMİZ ESNAFLARINDAN  EMRULLAH YILDIZ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMUN CENAZESİ; (26.03.2019) SALI GÜNÜ ÇATALAĞZI MERKEZ CAMİİ’NDE ÖĞLEN NAMAZININ ARDINDAN KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA YENİKÖY AİLE  MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR. BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMA ALLAH’TAN […]