ANNELER GÜNÜ MESAJI | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 20 Eylül Cuma
ANNELER GÜNÜ MESAJI

Annelerimiz, çocuklarının devletine ve milletine faydalı birer fert, güzel ahlaklı iyi birer insan olarak yetişmesi için bir kılavuz görevi gören, pek çok zorluğa karşı büyük bir fedakârlık ve sabır ile göğüs gererek bizleri hayata hazırlayan ilk öğretmenlerimizdir.

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V), “Cennet, annelerin ayakları altındadır” diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etmiştir.

Bizler de, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerimizin gurur duyacakları birer evlat olup, onların emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, annelerimize vereceğimiz en büyük mutluluk ve armağan olacaktır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bu gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birliği ve beraberliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, bizleri canından bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Adnan AKGÜN
Çatalağzı Belediye Başkanı

“Bizleri dünyaya getiren, ömürleri boyunca koruyup kollayan, şefkat, merhamet ve sevgi dolu yürekleriyle bizlere her zaman yol gösterici olan annelerimiz, en kıymetli varlıklarımızdır. Annelerimiz, çocuklarının devletine ve milletine faydalı birer fert, güzel ahlaklı iyi birer insan olarak yetişmesi için bir kılavuz görevi gören, pek çok zorluğa karşı büyük bir fedakârlık ve sabır ile göğüs gererek […]