TÜRKAN GÜR VEFAT ETTİ.10.06.2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 26 Haziran Çarsamba
TÜRKAN GÜR VEFAT ETTİ.10.06.2019

AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMEYE ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ÇATES EMEKLİLERİNDEN MERHUM SABRİ GÜR’ÜN EŞİ; AYHAN GÜR VE AYSAN YAYALAR’IN  ANNELERİ; SEMİH YAYALAR’IN KAYINVALİDESİ SAMA VE SEMİH GÜR’ÜN BABAANNELERİ; ONUR YAYALAR’IN ANNEANNESİ TÜRKAN GÜR  VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMENİN CENAZESİ; (10.06.2019) BUGÜN KOZLU MERKEZ AZİZİYE CAMİİ’NDE İKİNDİ NAMAZININ ARDINDAN KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA KOZLU AİLE  MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR. BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA […]