ŞEFİKA BİRİNCİ VEFAT ETTİ.11 HAZİRAN 2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 26 Ağustos Pazartesi
ŞEFİKA BİRİNCİ VEFAT ETTİ.11 HAZİRAN 2019

AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMEYE ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ÇATALAĞZI MERKEZ GÜNEY MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM ASLAN BİRİNCİ’NİN EŞİ; ŞERAFETTİN ZİYA VE GÜNGÖR BİRİNCİ’NİN ANNELERİ AHMET, MURAT, AYKUT, NERİMAN, MENŞURE, YASEMİN, SONGÜL VE CANAN BİRİNCİ’NİN BABAANNELERİ ŞEFİKA BİRİNCİ VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMENİN CENAZESİ; (11.06.2019) BUGÜN GÜNEY MAHALLESİ CAMİİ’NDE ÖĞLEN NAMAZININ ARDINDAN KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA ÇATALAĞZI ASRİ  MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR. […]