SERHAT SAĞLAM VEFAT ETTİ.12 TEMMUZ 2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 15 Kasım Cuma
SERHAT SAĞLAM VEFAT ETTİ.12 TEMMUZ 2019

AKRABA, DOST VE TANIDIKLARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMEYE ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ÇATALAĞZI MERKEZ BANTÜSTÜ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM MUSTAFA SAĞLAMIN EŞİ; MERHUM MEHMET VE NURETTİN SAĞLAM; MERHUME BİRSEN İNCE, HAYRETTİN, FATMA, SONGÜL, ECEVİT VE ADNAN SAĞLAM’IN ANNELERİ; ÇATES MÜHENDİSLERİNDEN FAİK SAĞLAM’IN BABAANNESİ SERHAT SAĞLAM VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMENİN CENAZESİ; (12.07.2019) BUGÜN EVİNİN ÖNÜNDE SAAT 10:30’DA KUR’AN-I KERİM OKUNUP  HELALLİK ALINDIKTAN SONRA MEMLEKETİ TRABZON’DA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. AKRABA, DOST VE […]