MEHMET ALİ SARI VEFAT ETTİ. 22 TEMMUZ 2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 15 Kasım Cuma
MEHMET ALİ SARI VEFAT ETTİ. 22 TEMMUZ 2019

MERHUMUN CENAZESİ; (22.07.2019) BUGÜN KUZYAKA MAHALLE   CAMİİ’NDE ÖĞLE NAMAZININ ARDINDAN KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA KUZYAKA AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR.

DOST VE AKRABALARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

ÇATALAĞZI MERKEZ YAKA MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM CELAL SARI ME MERHUME MÜNEVVER SARI’NIN OĞULLARI; MERHUM BEKİR DURMUŞ VE YILDIZ DURMUŞ’UN DAMATLARI; ÇATES EMEKLİSİ NECDET DURMUŞ’UN ENİŞTESİ; CELAL, ERHAN, BEKİR,ZUHAL, FATMA VE NEDİHAL’İN KARDEŞLERİ; BÜŞRA VE ONUR SARI’NIN BABALARI; NİMET SARI’NIN EŞİ MEHMET ALİ SARI VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMUN CENAZESİ; (22.07.2019) BUGÜN KUZYAKA MAHALLE   CAMİİ’NDE ÖĞLE NAMAZININ ARDINDAN […]