HASAN FİDAN VEFAT ETTİ.22.10.2019 | Çatalağzı Belediye Başkanlığı
Bugün 28 Şubat Cuma
HASAN FİDAN VEFAT ETTİ.22.10.2019

DOST VE AKRABALARINA ÜZÜNTÜYLE DUYURULUR.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINCA MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET, KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİZ.

NOT: BUGÜN SAAT 13:30 BELEDİYEMİZ ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEKTİR.

KIRIMSA MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN MERHUM ALİ FİDAN’IN OĞLU GÜLHAN FİDANIN EŞİ; BERKE VE HÜSEYİN FİDAN’IN BABALARI; TACETTİN, EYÜP, MUSTAFA, RAHMİ VE ZEKİ FİDANIN KARDEŞLERİ BELEDİYEMİZDEN EMEKLİ KASAP LAKAPLI HASAN FİDAN VEFAT ETMİŞTİR. MERHUMUN CENAZESİ; (22.10.2019) BUGÜN KIRIMSA MAHALLE   CAMİİ’NDE İKİNDİ NAMAZININ ARDINDAN KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA KIRIMSA AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEKTİR. DOST VE AKRABALARINA ÜZÜNTÜYLE […]